JTM

Det har nu gått några år sedan 9/11 – 2001 då World Trade Center tornen förstördes men visste du att det sedan dess utförts mer än 25 000 jihad angrepp och att över 2 miljoner människor har dött, och naturligtvis många fler som har skadats.

Det har varit så mycket jihad att det finns ett visst mönster i det hela nu, särskilt i media. Jag skulle därför vilja peka ut för dig vad händer i media och vårt samhälle varje gång det sker en terrorist-attack som är stor nog att ta notis om.

Först omedelbart efter attacken kommer statsministern eller någon annan officiell person från regeringen att komma ut och förkunna att detta har ingenting med islam att göra, att islam är en religion av fred och att även om nu denna terrorist är muslim så är det en extrem muslim och det är inte det verkliga Islam.

Senare samma dag kommer rikspolischefen att komma ut och förkunna att för att förhindra bakslag eller motangrepp mot oskyldiga muslimer ska vi öka vårt skydd mot dem.

Det är väl okej antar jag, men det finns aldrig något bakslag mot muslimer ändå så de är alltid framgångsrika i att förhindra just det.

Sen kommer någon imam eller någon vetenskaplig person som påstår sig känna och kunna islam och förkunnar återigen att islam har ingenting med våld att göra, ingenting med jihad eller terrorism att göra.

Efter det kommer en annan expert som påpekar att egentligen är väl alla religioner lika, och kom ihåg de kristna som dödade abortläkare för 15 år sedan, och sedan var det dessa fruktansvärda korstågen för 800 år sedan och glöm inte inkvisitionen, som hände för några århundraden sedan, så muslimer är inte värre eller bättre än metodister.

Sen får vi läsa i media att anledningen till denna terror som uppkommit är att dessa muslimer inte har haft ett tillräckligt bra jobb, vi har inte välkomnat dem tillräckligt bra och att vi måste se till att muslimer är väl utfodrade, väl omhändertagna och väl utbildade så kommer vi inte att ha dessa problem i framtiden.

Mer pengar kommer att spenderas för att förbättra anläggningar så att de är mer tillmötesgående för muslimer, läroböcker kommer att ändras så att ett mer gynnsamt läge ges till muslimer och kristna degenereras. Vi gör eftergifter eftersom detta trots allt får muslimer att må bättre och vi kommer inte att ha detta våld från muslimer som ju är så fredliga ändå.

Men det finns en annan sida här, låt oss säga att det sker en stor explosion och innan solen går upp nästa morgon har SÄPO förkunnat att detta har ingenting med terror att göra. Nästa gång har vi ett stort terrordåd i Europa eller i Sverige för den delen märk då hur alla dessa saker alltid äger rum. Oavsett var, när eller hur ett terrordåd utförts så sker samma sak efteråt. Samma tillvägagångssätt, samma uttalanden.

Problemet med detta är, om det hände en gång skulle det inte vara så illa eller om det råkade hända några få gånger kanske det inte skulle vara så illa, men det händer hela tiden. Samma sak, samma uttalanden.

Så nästa gång det händer så märker du kanske att det är den fredliga PR-kampanjen för islam, den fredliga religionen.

Var uppmärksam nästa gång du följer media efter en attack…så ser du det klart och tydligt.

 

Annonser